Termeni și condiții de utilizare a site-ului

 

Site-ul www.pilatesbrasov.ro este proprietatea companiei Reformer Pilates Studio SRL cu sediul in Brasov, Vasile Alexandri, nr.1Bloc.2.Ap.100 jud.Brasov, înscrisă în Registrul Comertului sub numarul J8/3501/2021, C.U.I.  45319507 și poate fi contactata pe adresa de e-mail:office@pilatesbrasov.ro . Pe parcursul acestor termeni si conditii ne vom referi la site prin sintagma “www. pilatesbrasov.ro”. Prin utilizarea site-ului www pilatesbrasov.ro si/sau al oricarui alt serviciu oferit se considera ca ati citit, inteles si acceptat integral termenii si conditiile de utilizare ale site-ului. Site-ul www. pilatesbrasov.ro este proprietatea Reformer Pilates Studio SRL și se supune legilor specifice din Romania.

Descrierea site-ului

www. pilatesbrasov.ro asigură servicii si informatii despre serviciile companiei Reformer Pilates Studio SRL în mod gratuit tuturor celor care doresc să se inregistreze sau doar să acceseze portalul de la adresa www. pilatesbrasov.ro. Alte servicii care vor fi implementate, în timp, în cadrul siteului sunt supuse acelorasi condiții, cu excepția cazului în care acestea nu au condiții de folosire distinct formulate. Utilizatorii au acces gratuit la informațiile, produsele și serviciile www. pilatesbrasov.ro

Logarea cu user și parolă permite atât accesul la facilități/informații suplimentare pentru fiecare serviciu cât și accesarea anumitor elemente de conținut personalizat.

www.pilatesbrasov.ro își rezervă dreptul de a restricționa utilizarea oricarui serviciu al site-ului în interes comercial. Prin utilizarea www. pilatesbrasov.ro sunteți de acord să nu folosiți niciun sistem automat care acceseaza site-ul într-o manieră care trimite mai multe mesaje de cereri siteului www. pilatesbrasov.ro într-o perioadă de timp rezonabilă pentru ca un utilizator să poată utiliza site-ul într-un mod coerent.

www pilatesbrasov.ro poate derula în orice moment atât campanii publicitare și/sau promoții în cadrul oricărei secțiuni a site-ului, cât și prin utilizarea surselor externe site-ului dar care trimit la diferite secțiuni ale acestuia. Campaniile și promoțiile derulate de www.pilatesbrasov.ro nu necesită acordul vizitatorilor sau utilizatorilor site-ului. Spațiile și dimensiunea campaniilor publicitare și promoțiilor nu necesită acordul vizitatorilor și poate fi schimbat oricând fără a necesita notificarea vizitatorilor și a utilizatorilor în prealabil.

Drepturi de autor

Continutul www. pilatesbrasov.ro exprimat în codul site-ului, design, texte, imagini, vizualuri, animații video sau materiale video de prezentare, reprezintă proprietatea  Reformer Pilates Studio SRL . Orice informație obținută de terți, prin intermediul www. pilatesbrasov.ro   cu intenția citării, preluării, difuzării și redifuzării se va realiza cu acordul scris al Reformer Pilates Studio SRL În cazul în care doriți să preluați  orice tip de continut vă invităm să ne contactați în prealabil pe adresele de e-mail: office@ pilatesbrasov.ro. www pilatesbrasov.ro își rezervă dreptul de a modifica sau de a adăuga noi reguli și restricții în ceea ce privește conținutul site-ului în orice moment și fără niciun fel de notificare prealabilă. www pilatesbrasov.ro își rezervă dreptul de a modifica sau actualiza orice serviciu sau drept de utilizare al oricărui serviciu în orice moment și fără un anunț prealabil

Update-uri

Reformer Pilates Studio SRL  îsi rezervă dreptul de a actualiza periodic acest set de termeni și condiții. Pentru a asigura respectarea condițiilor de acces la site și utilizare a serviciilor, utilizatorul trebuie să verifice la momentul fiecărei accesări a www. pilatesbrasov.ro  Termenii și condițiile de utilizare a site-ului. Dacă nu sunteți de acord cu acest set de Termeni și condiții, site-ul www.pilatesbrasov.ro  nu poate fi accesat.

Pentru orice nerespectare a acestui set de reguli, observație, plângere sau problema legată de www. pilatesbrasov.ro  vă rugăm să ne scrieți la adresele: și office@pilatesbrasov.ro   .